1. kinderwagen
  2. Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar

Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar

Merk

Bellasol

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.40 kg

Afmetingen

Hoogte: 70 cm

Breedte:

Omschrijving van Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar

De Bellasol Parasol kinderwagen/buggy is de perfecte accessoire voor elke ouder die hun kind wil beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Met een speciale UV-werende coating biedt deze parasol een veilige en comfortabele omgeving voor je kleintje, zelfs op de warmste zomerdagen. De parasol is versierd met leuke stippen en heeft een extra ruffle randje, waardoor hij er niet alleen trendy uitziet, maar ook nog eens extra schaduw biedt. Met een lengte van 1 jaar is deze parasol geschikt voor kinderwagens en buggy's van verschillende merken, zoals Joolz, Mutsy, Dubatti, Maxi Cosi, Bugaboo, Stokke (behalve Xplory), Easywalker, Quinny, Chicco, Cybex, Nuna en nog veel meer! Het beste van alles is dat de parasol een universele clip heeft, waardoor hij eenvoudig kan worden bevestigd aan elke ronde of ovale stang, of het nu de stang van je tuinstoel is of de volgende kinderwagen/buggy die je kiest. Dit maakt de parasol niet alleen veelzijdig, maar ook duurzaam, omdat je hem voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Bescherm je kleintje tegen de zonnestralen met de Bellasol Parasol kinderwagen/buggy en geniet van zorgeloze uitstapjes in de buitenlucht!

Veelgestelde vragen over Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar is . Daarnaast is Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar heeft .

Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Bellasol Parasol kinderwagen/buggy universeel Speciale UV-werende coating Stippen met extra ruffle randje 1 jaar zijn als volgt:

  • Product hoogte: 70 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.40 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens