1. kinderwagen
  2. COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur

COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur

Merk

Cozy Rider

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

4 kg

Afmetingen

Hoogte: 17 cm

Breedte:

Omschrijving van COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur

De COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur is de perfecte toevoeging aan elke kinderwagen. Dit innovatieve accessoire biedt comfort en gemak voor zowel ouders als kinderen. Met de speciaal ontwikkelde aansluitingen is de Cozy B Rider geschikt voor alle soorten kinderwagens, zodat je het probleemloos kunt bevestigen en gebruiken. Wat deze meerijdplankje echt uniek maakt, is de verstelbaarheid. De aansluitingen kunnen worden aangepast in breedte, lengte en hoogte, waardoor je het perfect kunt afstemmen op de behoeften van jouw kind en stroller. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avontuurlijke tocht in het bos, de Cozy B Rider zorgt ervoor dat je kind altijd comfortabel kan zitten of staan tijdens de rit. Bovendien is dit meerijdplankje voorzien van een stuur, waardoor je kind zich als een echte avonturier kan voelen. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen weg sturen terwijl ze genieten van het uitzicht. De stevige constructie en hoogwaardige materialen garanderen duurzaamheid en veiligheid tijdens het gebruik. Kortom, de COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur is de ideale metgezel voor jouw kinderwagen. Met zijn universele pasvorm, verstelbaarheid en speelse stuur, biedt het gemak en plezier voor zowel ouder als kind. Upgrade jouw kinderwagen vandaag nog met deze fantastische access.

Veelgestelde vragen over COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur

Het maximaal aanbevolen gewicht voor COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur is . Daarnaast is COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur heeft .

COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van COZY B RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur zijn als volgt:

  • Product hoogte: 17 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 4 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens