1. kinderwagen
  2. Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305

Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305

Merk

Tryco

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305

De Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305 is de perfecte metgezel voor je kleine meisje, of het nu tijdens een dutje is of tijdens een wandeling! Deze boxspiraal zit boordevol kleuren, geluidjes en texturen die de zintuigen van je kleintje prikkelen en haar nieuwsgierigheid stimuleren. De spiraalvorm van de Jungle boxspiraal maakt het super eenvoudig om hem te bevestigen aan de box, autostoel of kinderwagen, zodat hij altijd binnen handbereik is. Je kleintje zal betoverd worden door de vrolijke kleuren en patronen, terwijl ze geniet van de zachte texturen en knisperende geluiden die de boxspiraal produceert. Met de Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305 kan je kleintje op een speelse manier haar motorische vaardigheden ontwikkelen terwijl ze zich vermaakt. Laat haar de verschillende texturen ontdekken en voelen, trek aan de speeltjes en luister naar de geluidjes die ze maken. Deze boxspiraal is niet alleen leuk, maar ook educatief en bevordert de sensorische ontwikkeling van je kleintje. Breng de vrolijke jungle naar je kleintje met de Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305!

Veelgestelde vragen over Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305 is . Daarnaast is Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305 heeft .

Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Tryco Jungle Boxspiraal TR-243305 zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens