1. kinderwagen
  2. Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar

Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.15 kg

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar

Met de allernieuwste buggy inleg met panterprint geef je jouw kinderwagen een stijlvolle en trendy uitstraling. Dit tweezijdig bruikbare kussen is niet alleen een geweldige toevoeging aan je kinderwagen, maar kan ook gebruikt worden als hoes voor de kinderstoel. Het zachte en comfortabele materiaal zorgt ervoor dat je kindje heerlijk kan zitten en relaxen tijdens het wandelen. Daarnaast is dit inlegkussen ook nog eens wasbaar, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Het unieke ontwerp met panterprint maakt dit inlegkussen een echte eyecatcher en geeft jouw kinderwagen een trendy en modieuze look. Met deze buggy inleg maak je van iedere wandeling een fashionable en comfortabele ervaring. Creëer een unieke stijl voor jouw kinderwagen en geniet van de bewonderende blikken die je zult ontvangen. Voeg dit veelzijdige en wasbare inlegkussen met panterprint toe aan je kinderwagen en geef jezelf en je kindje een comfortabele en trendy rit!

Veelgestelde vragen over Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar is . Daarnaast is Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar heeft .

Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Allernieuwste Buggy Inleg Kussen Panter Print Tweezijdig bruikbaar Kinderwagen Kinderstoel hoes Wasbaar zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.15 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens