1. kinderwagen
  2. Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas

Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas

Merk

Contour

Max aanbevolen gewicht

18 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

4.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 42 cm

Omschrijving van Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas

De Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje tijdens jullie avonturen! Deze wandelwagen is ontworpen met het oog op comfort en gemak, zodat jij altijd kunt genieten van een ontspannen wandeling, waar je ook heen gaat. Met een gewicht van slechts 5,9 kg is deze lichtgewicht wandelwagen gemakkelijk te manoeuvreren en te dragen. Of je nu door de stad loopt of een wandeling maakt in de natuur, de Bitsy wandelwagen biedt een soepele en comfortabele rit op ieder terrein. Dankzij de duurzame constructie en stevige wielen kan deze wandelwagen moeiteloos omgaan met oneffenheden en hobbels, zodat jij en je kleintje altijd comfortabel blijven. Deze veelzijdige wandelwagen is geschikt voor kinderen vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten, tot een gewicht van maar liefst 18 kg. Met verstelbare zitting en voetensteun kan je de wandelwagen eenvoudig aanpassen aan de behoeften van je groeiende kleintje. Bovendien wordt de Bitsy wandelwagen geleverd met een handige draagtas, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen of meenemen tijdens reizen. Kies voor comfort en gemak met de Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen!

Veelgestelde vragen over Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas is 18 kg. Daarnaast is Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas heeft Massieve banden.

Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Contours Buggy Bitsy Grey Wandelwagen + Gratis Draagtas zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 42 cm
  • Het is daarnaast 4.50 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens