1. kinderwagen
  2. Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig

Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig

Merk

cabino

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.20 kg

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte: 47 cm

Omschrijving van Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig

De Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg is een absolute must-have voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame buggy. Met zijn eigentijdse design en robuuste constructie is deze buggy de perfecte metgezel voor zowel jou als je kindje. Deze compacte buggy is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Hij is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen tijdens wandelingen met je kindje. De Cabino Compact Buggy V2 is geschikt voor kinderen tot 22 kg, wat betekent dat je er lang plezier van zult hebben. Daarnaast is hij lichtgewicht en compact, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is en perfect is voor onderweg. Wat deze buggy echt onderscheidt van andere modellen is zijn geschiktheid voor vliegreizen. Dankzij zijn compacte formaat kan hij gemakkelijk worden opgevouwen en meegenomen worden als handbagage in het vliegtuig. Dit maakt reizen met je kindje een stuk eenvoudiger en stressvrij. Kortom, de Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg is een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Met deze buggy zul je er niet alleen goed uitzien tijdens je wandelingen, maar kun je ook vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het ontwerp.

Veelgestelde vragen over Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig is 22 kg. Daarnaast is Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig heeft Alle banden zijn massieve banden.

Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte: 47 cm
  • Het is daarnaast 8.20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens