1. kinderwagen
  2. Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black

Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black

Merk

Titanium Baby

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.40 kg

Afmetingen

Hoogte: 5 cm

Breedte:

Omschrijving van Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black

Deze zwarte buggy parasol van Titaniumbaby is niet alleen een stijlvolle accessoire, maar ook een praktische must-have voor ouders onderweg. Met zijn universele klem kan deze parasol eenvoudig worden bevestigd aan elk frame van een buggy, wandelwagen of kinderwagen. Of je nu een zonnige wandeling maakt in het park of een ontspannen dagje uit met je kleintje, deze parasol biedt de ideale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-beschermingsfactor van 50+ zorgt deze parasol ervoor dat je kindje altijd veilig en comfortabel in de schaduw kan blijven. De hoogwaardige materialen en het duurzame ontwerp maken deze parasol geschikt voor dagelijks gebruik. Bovendien is hij gemakkelijk verstelbaar, zodat je altijd de gewenste hoek kunt vinden om je kindje te beschermen tegen direct zonlicht. Niet alleen is deze parasol functioneel, maar hij voegt ook een vleugje stijl toe aan elke kinderwagen. De elegante zwarte kleur past perfect bij elke outfit en geeft een verfijnde uitstraling. Met deze Titaniumbaby parasol met universele klem ben je altijd voorbereid op elke weersomstandigheid, terwijl je tegelijkertijd geniet van het gemak en de gemoedsrust die het biedt.

Veelgestelde vragen over Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black is . Daarnaast is Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black heeft .

Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Black zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.40 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens