1. kinderwagen
  2. Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme

Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

50 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

18 kg

Afmetingen

Hoogte: 102 cm

Breedte: 63 cm

Omschrijving van Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme

De Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veelzijdige en handige kinderwagen. Met zijn uitbreidbare functie heeft deze kinderwagen alles wat je nodig hebt om je kleintje comfortabel en veilig te vervoeren. Deze kinderwagen wordt geleverd inclusief een reiswieg en een zitje, waardoor hij geschikt is voor baby's en peuters. De reiswieg biedt een comfortabele en knusse omgeving voor pasgeboren baby's, terwijl het zitje kan worden gebruikt wanneer je kleintje ouder wordt en zelfstandig kan zitten. Met de 2in1 functie hoef je geen aparte kinderwagens aan te schaffen, waardoor je kosten bespaart en ruimte bespaart in je huis. De Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen is uitgerust met een verstelbare duwstang en een ruime opbergmand. Hierdoor kun je gemakkelijk je spullen meenemen tijdens wandelingen met je kleintje. De kinderwagen is ook voorzien van een handige parkeerrem en een 5-punts veiligheidsgordel om ervoor te zorgen dat je kleintje altijd veilig is tijdens het rijden. Met zijn stijlvolle creme kleur en moderne design zal de Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen zeker de aandacht trekken waar je ook gaat. Het is de ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een handige en veelzijdige kind.

Veelgestelde vragen over Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme is 50 kg. Daarnaast is Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme heeft Alle banden zijn massieve banden.

Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje Creme zijn als volgt:

  • Product hoogte: 102 cm
  • product breedte: 63 cm
  • Het is daarnaast 18 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens