1. kinderwagen
  2. Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange

Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange

Merk

Koelstra

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.34 kg

Afmetingen

Hoogte: 100 cm

Breedte: 48 cm

Omschrijving van Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange

Of je nu boodschappen gaat doen, op bezoek gaat bij familie of een reis naar het buitenland maakt, met de Koelstra Compact Buggy GEN Soft Grey Melange is niets te gek. Deze duurzame en praktische buggy maakt het jou gemakkelijk en zorgt ervoor dat je veilig op pad kunt gaan. Dankzij zijn lichte gewicht en handzaamheid is deze buggy een absolute must-have voor ouders onderweg. De Koelstra Compact Buggy GEN Soft Grey Melange is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Met slechts één hand kan je deze buggy moeiteloos in- en uitklappen. Geen gedoe meer met ingewikkelde handelingen of onhandige systemen. Deze buggy is ontworpen om jou het leven makkelijker te maken. Daarnaast is de buggy gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben. Met de Koelstra Compact Buggy GEN Soft Grey Melange kan je met een gerust hart op pad gaan. De buggy is uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals een stevige gordel en een betrouwbare rem. Daarnaast is de buggy voorzien van handige opbergvakken waarin je al je benodigdheden kunt meenemen. Kortom, deze buggy biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel en zorgeloos op pad te gaan. Aarzel niet langer en kies voor de Koelstra Compact Buggy GEN Soft Grey Melange, de ideale metgezel voor elke ouder.

Veelgestelde vragen over Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange is 15 kg. Daarnaast is Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange heeft Alle banden zijn massieve banden.

Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Koelstra Compact Buggy Gen Soft Grey Melange zijn als volgt:

  • Product hoogte: 100 cm
  • product breedte: 48 cm
  • Het is daarnaast 8.34 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens