1. kinderwagen
  2. Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg

Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg

Merk

NIO

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg

De Mutsy universele regenhoes voor de reiswieg is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje tijdens regenachtige dagen. Met deze regenhoes kan je je kindje beschermen tegen alle weersomstandigheden. Of het nu regent, hagelt of stormt, je kan erop vertrouwen dat je kindje veilig en droog blijft. Deze regenhoes is speciaal ontworpen om eenvoudig te bevestigen op de reiswieg van de Mutsy kinderwagens. Met slechts een paar simpele handelingen kan je de regenhoes aanbrengen en je kindje beschermen tegen de regen. Het handige is dat je de regenhoes standaard in de boodschappenmand van je kinderwagen kunt bewaren, zodat je altijd voorbereid bent op onverwachte regenbuien. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kan je zorgeloos genieten van je wandelingen met je kleintje. Daarnaast is de Mutsy universele regenhoes gemaakt van hoogwaardig materiaal dat waterafstotend is en een optimale bescherming biedt. Het transparante ontwerp zorgt ervoor dat je altijd oogcontact kunt houden met je kindje, zelfs tijdens een regenbui. Zo kan je geruststellen en ervoor zorgen dat je kleintje zich comfortabel voelt, ongeacht het weer. Investeer in de Mutsy universele regenhoes voor de reiswieg en geniet van zorgeloze wandelingen met je kindje, ongeacht het weer!

Veelgestelde vragen over Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg is . Daarnaast is Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg heeft .

Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Mutsy Universele Regenhoes voor Reiswieg zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens