1. kinderwagen
  2. MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black

MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Gewicht

10300 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 44.50 cm

Omschrijving van MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black

Maak kennis met de MINI by Easywalker Buggy GO. Speciaal ontworpen voor het leven in de stad en voor reizen, is deze buggy met zijn compacte en lichte ontwerp de perfecte metgezel voor elke reis. De MINI Buggy GO kan met één hand worden opgevouwen tot een pakketje ter grootte van handbagage, dat gemakkelijk over de schouder kan worden gedragen met de geïntegreerde schouderband. Deze trendy buggy is ontwikkeld in samenwerking met MINI en zal ongetwijfeld een blijvende indruk maken. Het zitje van de Easywalker MINI Buggy GO kan volledig plat worden gelegd. Met de Easywalker Soft Cot kan de buggy vanaf de geboorte worden gebruikt en is geschikt voor kinderen tot 22 kg. "Onze MINI Buggy GO heeft het allemaal zoveel makkelijker gemaakt. Als moeder moet ik multitasken en ik kan de Buggy GO gemakkelijk met één hand opvouwen en met de schouderriem dragen. Geweldig!" Angela, moeder van Julian • Opvouwbaar met één hand • Volledig verstelbaar naar achteren • Gemakkelijk te dragen (7 kg) • Reisvriendelijk • Compact opvouwbaar tot een zelfstandig pakket (handbagageformaat) • Uniek accessoire. Nieuwe details: De MINI by Easywalker Buggy GO is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn strakke zwarte kleur en het iconische MINI-logo is deze buggy een echte blikvanger. De duurzame materialen zorgen ervoor dat de buggy lang meegaat.

Veelgestelde vragen over MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black is 22 kg. Daarnaast is MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black heeft Alle banden zijn massieve banden.

MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black heeft een voetensteun: en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van MINI by Easywalker Buggy GO Oxford Black zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 44.50 cm
  • Het is daarnaast 10300 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens