1. kinderwagen
  2. Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm

Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm

Merk

Hamilton by Yoop

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

550 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm

Of het nu regenachtig, winderig of stoffig is, met de Hamilton by Yoop premium regenhoes kunt u altijd zorgeloos op pad met uw buggy. Deze regenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat waterdicht, winddicht en stofdicht is, zodat uw kind altijd droog en comfortabel blijft, ongeacht het weer. Deze regenhoes is ontworpen met het oog op gemak en functionaliteit. Het is eenvoudig en snel te monteren op uw buggy, zodat u geen kostbare tijd verspilt. Daarnaast is er een transparant venster toegevoegd, zodat u altijd een oogje op uw kind kunt houden, zelfs als het regent. Het venster is groot genoeg om een duidelijk zicht te bieden, maar klein genoeg om te voorkomen dat er water of wind naar binnen komt. Naast het bieden van bescherming tegen de elementen, zorgt de Hamilton by Yoop premium regenhoes ook voor een stijlvolle uitstraling. Het strakke ontwerp en de neutrale kleur passen perfect bij elke buggy. Bovendien is de regenhoes gemakkelijk schoon te maken en op te bergen wanneer u hem niet nodig heeft. Kortom, met de Hamilton by Yoop premium regenhoes kunt u met een gerust hart op pad gaan, wetende dat uw kind altijd beschermd is tegen alle weersomstandigheden.

Veelgestelde vragen over Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm is . Daarnaast is Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm heeft .

Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Hamilton by Yoop Buggy Premium Regenhoes met transparant Venster Waterdicht, Winddicht en Stofdicht Regenscherm zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 550 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens