1. kinderwagen
  2. Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck

Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck

Merk

Jollein

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.07 kg

Afmetingen

Hoogte: 5 cm

Breedte:

Omschrijving van Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck

Hoe schattig is deze wagenhanger met een lief eendje! Niet alleen ziet het er ontzettend leuk uit, het zal ook de motoriek van je kleintje stimuleren en de zintuigen prikkelen. Je kunt dit schattige eendje gemakkelijk bevestigen aan de maxi cosi of wandelwagen met behulp van de plastic ring. De binnenkant van de wagenhanger bevat een belletje en er is ook een extra kleurrijke tag en twee korte koortjes aanwezig. Het snaveltje en de voetjes van het eendje maken een knisperend geluid. Bovendien heeft het eendje een baby spiegel op zijn buik. Dit lieve eendje zal je kleintje zeker vermaken! De wagenhanger heeft een lengte van 18 cm en is ook verkrijgbaar in de vorm van een bloemetje. Deze wagenhanger is niet alleen een leuke toevoeging aan de kinderwagen, maar ook een geweldige manier om de ontwikkeling van je baby te bevorderen. De verschillende texturen en geluiden van het eendje zullen de tastzin en het gehoor van je kleintje stimuleren. Bovendien kan je baby zichzelf ontdekken in de baby spiegel op het buikje van het eendje, wat goed is voor de ontwikkeling van het zelfbewustzijn. De wagenhanger is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor je baby om mee te spelen. Het eendje is ook gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Met deze wagenhanger zal je kleintje altijd iets le.

Veelgestelde vragen over Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck is . Daarnaast is Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck heeft .

Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.07 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens