1. kinderwagen
  2. Bumprider Universeel Meerijdplankje

Bumprider Universeel Meerijdplankje

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bumprider Universeel Meerijdplankje om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bumprider Universeel Meerijdplankje

Merk

Bumprider

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

2.42 kg

Afmetingen

Hoogte: 0 cm

Breedte:

Omschrijving van Bumprider Universeel Meerijdplankje

De Bumprider Universeel Meerijdplankje is echt een must-have voor ouders met jonge kinderen. Dit innovatieve plankje is ontworpen om aan vrijwel elke kinderwagen of buggy te passen, waardoor het de meest universele optie op de markt is. Met zijn rubberen wieltjes biedt het niet alleen extra comfort tijdens het meerijden, maar zorgt het ook voor een soepele en stabiele rit voor zowel ouder als kind. Maar dat is nog niet alles! Het Bumprider Universeel Meerijdplankje is ook voorzien van een slim inklapmechanisme, waardoor het gemakkelijk kan worden opgeborgen wanneer het niet wordt gebruikt. Dit betekent dat je het plankje eenvoudig kunt meenemen en gebruiken wanneer je onderweg bent, zonder dat het veel ruimte inneemt. Dit veelzijdige plankje is perfect voor oudere broers en zussen die te moe zijn om te lopen, maar nog te klein zijn om lange afstanden af te leggen. Met de Bumprider kunnen ze comfortabel en veilig meerijden terwijl ze genieten van het uitzicht. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je kinderwagen of buggy met de Bumprider Universeel Meerijdplankje en maak je dagelijkse wandelingen met je kleintjes nog leuker en handiger!

Veelgestelde vragen over Bumprider Universeel Meerijdplankje

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bumprider Universeel Meerijdplankje is . Daarnaast is Bumprider Universeel Meerijdplankje geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bumprider Universeel Meerijdplankje heeft .

Bumprider Universeel Meerijdplankje heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bumprider Universeel Meerijdplankje heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Bumprider Universeel Meerijdplankje zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 2.42 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens