1. kinderwagen
  2. Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine

Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine

Merk

Titanium Baby

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.40 kg

Afmetingen

Hoogte: 5 cm

Breedte:

Omschrijving van Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine

De Titaniumbaby Parasol met universele klem biedt niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan elke kinderwagen of buggy. Met zijn moderne marineblauwe kleur is deze parasol een trendy accessoire voor ouders die op zoek zijn naar zowel functionaliteit als esthetiek. Deze parasol is voorzien van een speciale UV-coating die een SPF 50+ bescherming biedt, waardoor de gevoelige huid van je kleintje beschermd blijft tegen de zon. Of je nu een ontspannen wandeling in het park maakt of een drukke winkelstraat verkent, de Titaniumbaby Parasol zorgt ervoor dat je baby altijd comfortabel en veilig is. Dankzij de grote klem is deze parasol eenvoudig te bevestigen op de meeste kinderwagens en buggy's. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de parasol losraakt of verschuift tijdens je avonturen met je kleintje. Met de Titaniumbaby Parasol geniet je van de vrijheid om te gaan waar je wilt, terwijl je tegelijkertijd de gezondheid en het welzijn van je kindje beschermt.

Veelgestelde vragen over Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine is . Daarnaast is Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine heeft .

Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Marine zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.40 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens